Menu

SFZ A SZMF podpísali memorandum o spolupráci

SFZ A SZMF podpísali memorandum o spolupráci,

Prezident SZMF Králik: Verím, že spolupráca so SFZ bude úspešná

BRATISLAVA (SFZ) – Prezidenti Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik a Slovenského zväzu malého futbalu Peter Králik podpísali vo štvrtok v sídle SFZ memorandum o vzájomnej spolupráci.

„Verím, že naša spolupráca bude úspešná a prospešná,“ povedal bezprostredne po podpise šéf slovenského futbalu Ján Kováčik a následne doplnil: „Ciele partnerstva sú jednoznačné – futbal je len jeden. Verím, že keď budú veľký s malým spolu, bude to pre oboch len lepšie.“

Úspešnú spoluprácu si želajú aj zástupcovia zo Slovenského zväzu malého futbalu. „Podpísanie memoranda so SFZ vnímame ako dôležitý prvý krok k budúcej užšej vzájomnej spolupráci. Široká hráčska základňa Slovenského zväzu malého futbalu je bezpochyby zároveň fanúšikovskou základňou veľkého futbalu a spoločnými aktivitami či projektami sa budeme snažiť využiť túto synergiu, aby mala prínos pre obe strany a ešte viac spopularizovala futbal i malý futbal. Dôležitým bodom v memorande je vytvorenie pracovnej skupiny, ktorej členovia budú tak zo SFZ ako aj SZMF, a ktorá bude koordinovať body obsiahnuté v tomto memorande. Je dôležité, aby memorandum neostalo len na papieri, ale aby sme naozaj spoločne rozvíjali naše športy. Slovenský zväz malého futbalu mal a má ambíciu spolupracovať s významnými organizáciami na slovenskom športovom poli a veríme, že spolupráca so SFZ bude úspešná, uviedol prezident SZMF Peter Králik.

Späť